Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beroemdheden delen maaltijden uit aan daklozen

Shownieuws

Harrison Ford en Kirk Douglas deelden maaltijden uit aan daklozen in LA. Ook Nia Long en Calista Flockhart droegen hun steentje bij aan de Thanksgiving-actie.

(Novum/AP) - Harrison Ford, Kirk Douglas en andere beroemdheden deelden woensdag, aan de vooravond van Thanksgiving, maaltijden uit aan daklozen in Los Angeles. Samen met vrijwilligers deelden ze meer dan drieduizend borden met kalkoen, aardappelpuree en jus, groenten en pompoentaart uit.

Ook actrices Nia Long en Calista Flockhart droegen hun steentje bij aan de actie in downtown LA, waar ook burgemeester Antonio Villaraigosa aanwezig was. "Het zet je met beide benen op de grond", zei Long, die geholpen werd door haar 7-jarige zoontje. "Ik ben dankbaar voor wat ik heb."

Kirk Douglas vindt het een goede zaak dat beroemdheden zich inzetten voor het goede doel. "Hun betrokkenheid is niet alleen goed voor de mensen die te eten krijgen, maar is ook van belang voor de sterren zelf", zei de 90-jarige acteur en producent. "Het is goed voor hen als mens."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen