Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Speciale kerstaflevering Dancing with the Stars

Shownieuws

Er komt een speciale kerstaflevering van de populaire dansshow Dancing with the Stars. In Global dancing with the Stars gaan vijf BN'ers terug naar hun roots.

Er komt een speciale kerstaflevering van de populaire dansshow Dancing With The Stars. In het programma Global Dancing With The Stars gaan vijf bekende Nederlanders, die hun wortels in een ander land hebben, terug naar hun land van oorsprong om daar een bijzondere 'tribal'-dans te leren.

De door hen geleerde dansen worden vervolgens vertoond op de dansvloer. Zo laat PvdA-politica Mei Li Vos een dans uit China zien, verdiepen de zingende zusjes Suzanne en Monique Klemann van Loïs Lane zich in een Indonesische dans, leert Onderweg Naar Morgen-actrice Jasmine Sendar de bewegingen van een stammendans uit Ethiopië en bezoekt voormalig wereldkampioen boksen Don Diego Poeder Senegal.

De aflevering, die zaterdag 22 december op de televisie te zien is, staat in het teken van humanitaire samenwerkingsorganisatie Plan Nederland. Alle deelnemers bezoeken dan ook diverse projecten van de ontwikkelingsorganisatie die tracht de levenssituatie van kansarme kinderen en hun families in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Het programma wordt net als Dancing with the Stars gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen