Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonathan Rhys Meyers verdrinkt verdriet

Shownieuws

Jonathan Rhys Meyers is enkele uren na het overlijden van zijn moeder drinkend gefotografeerd in Londen. Hij heeft al geruime tijd een drankprobleem.

Jonathan Rhys Meyers is enkele uren na het overlijden van zijn moeder drinkend gefotografeerd in Londen. Op foto's op de website van de Britse krant The Daily Mail is te zien hoe de 30-jarige acteur om 10.00 uur een blik cider aan zijn lippen zet. Geri Meyers-O'Keeffe overleed dinsdagochtend in het ziekenhuis na een kort ziekbed. De doodsoorzaak van O'Keeffe, die 50 jaar is geworden, is nog niet bekend.

Rhys Meyers, die bekend werd door zijn rol in 'Match point' van Woody Allen, worstelt al tijden met een alcoholverslaving. Zondag werd hij op de luchthaven van Dublin nog gearresteerd omdat hij volgens de politie stomdronken was. Ook zou de acteur, die eerder dit jaar nog werd opgenomen in een kliniek in Californië, zich hebben misdragen tegenover baliepersoneel van een luchtvaartmaatschappij. Tegen hem is een aanklacht ingediend voor openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde. Hij moet zich op 5 december voor de rechter verantwoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen