Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Land van Ooit op de fles

Shownieuws

Het Land van Ooit heeft het faillissement aangevraagd. Dat heeft Mascha van Till, de directeur van het themapark in Drunen, woensdag bekendgemaakt.

Het Land van Ooit heeft het faillissement aangevraagd. Dat heeft Mascha van Till, de directeur van het themapark in het Brabantse Drunen, woensdag bekendgemaakt.

Van Till denkt de oorzaken van het faillissement te weten. De BV, die vorig jaar de exploitatie van het park overnam, sloot het eerste seizoen af met een negatief resultaat door eenmalige opstartkosten.

Bovendien trok het park afgelopen seizoen minder bezoekers door het slechte weer en door de slechte publiciteit die het Belgische park Ooit Tongeren kreeg. Van Till denkt dat het publiek wegbleef uit het park omdat ten onrechte gedacht werd dat het gelinkt is aan het Vlaamse park.

Het Land van Ooit werd in 1989 geopend. Ieder jaar werd een baron van het Land van Ooit benoemd. Dit jaar viel de eer te beurt aan Marco Borsato. In het verleden werden onder anderen Ali B., Herman van Veen en Louis van Gaal benoemd tot baron van het themapark.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen