Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naaktfoto's Manon Thomas op internet

Shownieuws

Foto's waarop Manon Thomas naakt poseert, zijn woensdag opgedoken op onder meer de internetsite vkmag.com. De foto's tonen Thomas in verscheidene sexy poses.

Foto's waarop Manon Thomas naakt poseert, zijn woensdag opgedoken op onder meer de internetsite vkmag.com. De foto's tonen haar in sexy poses in een hotelkamer en op het strand. Ze is soms spannend gekleed en soms geheel naakt.

Sinds maandag was ook al materiaal op internet te vinden waarop Thomas in volle glorie te aanschouwen was. Het ging om een filmpje waarop te zien is hoe de naakte Manon uit een jacuzzi stapt. Volgens Thomas is het een filmpje dat haar man twee jaar geleden heeft gemaakt in Mexico. Dit materiaal stond op de laptop van de presentatrice, die gehackt zou zijn.

De persoon die het filmpje op internet had geplaatst is dinsdag opgespoord door de politie. Hij werd getraceerd via een schuilnaam die hij gebruikte op YouTube. Eerder gaf de 44-jarige presentatrice aan dat ze geen juridische stappen onderneemt. Ze liet weten de zaak over te laten aan de politie. Het is niet duidelijk of Thomas er na het opduiken van de foto's nog zo over denkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen