Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham laat Marc Jacobs koud

Shownieuws

Victoria Beckham zat op de eerste rij toen Marc Jacobs zijn zomercollectie presenteerde. De mode-ontwerper heeft echter geen boodschap aan de voetbalvrouw.

Victoria Beckham zat in september pontificaal op de eerste rij toen Marc Jacobs zijn zomercollectie van 2008 presenteerde. De Amerikaanse mode-ontwerper heeft echter geen boodschap aan de graatmagere voetbalvrouw. "Er is niks mis met Victoria Beckham. Alleen interesseert ze me niet", zegt hij in het decembernummer van de Nederlandse Elle.

De sterrenstatus van zijn klanten laat de 44-jarige Jacobs koud. "Mijn shows zijn zó'n mediacircus geworden, ik heb het niet in de hand", stelt hij. "Het is heel jammer dat de Amerikaanse cultuur verworden is tot een verheerlijking van beroemdheden. Die zogenaamde rode loper, die reality-tv, het is trash. Ik wil niks slechts zeggen over Amerika, maar jullie Europeanen hebben zo veel meer cultuur."

De ontwerper heeft dit jaar een ware metamorfose ondergaan. Na een geslaagd verblijf in een afkickkliniek, waar hij werd behandeld voor een drugsverslaving, verloor hij aardig wat kilo's. Met zijn afgetrainde lichaam, gebruinde huid, diamanten oorbellen en nieuwe tatoeages lijkt hij op een doorsnee model van Dolce & Gabbana. "Maar ik ben nog steeds dezelfde mens met dezelfde diepe gedachten. Je kunt een masker opzetten, maar nooit je karakter verhullen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen