Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah deelt supersonische koelkasten uit

Shownieuws

Oprah Winfrey heeft haar publiek tijdens haar 'Favorite things'-show dinsdag verrast met een hypermoderne koelkast. Het apparaat kost ruim 2500 euro.

Oprah Winfrey heeft haar publiek tijdens haar 'Favorite things'-show dinsdag verrast met een hypermoderne koelkast. Het apparaat, dat ruim 2500 euro kost, is het duurste cadeau dat de talkshowpresentatrice tot dusver heeft uitgedeeld tijdens de jaarlijkse weggeefshow.

De kast koelt en vriest, maar bevat ook een lcd-tv, een weerstation en honderd ingebouwde recepten. De oude koelkasten van de mensen in het publiek worden gratis weggehaald en gedoneerd aan hulpbehoevende gezinnen.

Ieder jaar laat Winfrey in een feestelijke show haar favoriete producten van het jaar zien aan het Amerikaanse publiek. Dit jaar werd de 'Favorite things'-show opgenomen in het plaatsje Macon in Georgia.

De driehonderd aanwezigen, voor wie het een verrassing was dat de show waarvoor zij een kaartje hadden gekocht Oprah's weggeefshow was, werden door de enthousiaste presentatrice ook verrast met een videocamera ter waarde van 540 euro. "Hij is zo makkelijk te bedienen dat zelfs ik het kan", zei ze. Ook kreeg het publiek Ugg-laarzen ("Ik kan niet zonder"), een keukenmachine ter waarde van 230 euro en een apparaat om de huid mee te verzorgen, dat een winkelwaarde heeft van 130 euro ("Een fantastische manier om je gezicht te masseren.")

Het publiek was door het dolle heen. "Ik vind het geweldig", zei een aanwezige in de Macon Telegraph. "Ze heeft ons vereerd met haar aanwezigheid, niet alleen met haar cadeautjes." Andere inwoners van het stadje in Georgia vonden het leuk dat Oprah er was, maar konden hun jaloezie op hun verwende stadsgenoten maar moeilijk onderdrukken. "Ik baal ontzettend dat ik er niet bij was", zei een inwoner die net naast de kaartjes voor de show greep. "Ik wil ook alles hebben!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen