Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Baby's Dennis Quaid kritiek na overdosis'

Shownieuws

De twee baby's van Dennis Quaid en zijn vrouw Kimberly liggen in kritieke staat op de intensive care. De tweeling zou een overdosis medicijnen hebben gekregen.

De twee pasgeboren baby's van acteur Dennis Quaid en zijn vrouw Kimberly liggen op de intensive care van een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ, die stelt dat hun toestand kritiek is. Berichten van het ziekenhuis lijken dat tegen te spreken.

De tweeling zou een overdosis medicijnen hebben gekregen in het Cedars-Sinai Medical Center. Volgens TMZ kregen de baby's een dosis bloedverdunners die duizend keer groter was dan voorgeschreven.

Waarom de kindjes, die op 8 november werden geboren via een draagmoeder, in het ziekenhuis lagen, is onduidelijk. Dinsdag maakte het ziekenhuis bekend dat op zondag drie patiënten te veel van het medicijn heparine toegediend hebben gekregen, dat wordt gebruikt om bloedstolsels te voorkomen. Zonder dat de identiteit van de slachtoffers bekend werd gemaakt, werd gesteld dat het om een fout ging.

Een van de getroffen patiënten zou geen verdere hulp nodig hebben gehad. De twee andere slachtoffers kregen een medicijn toegediend dat de gevolgen van heparine tegengaat. Testen wezen uit dat de twee geen letsel hebben overgehouden aan de overdosis, zo stelde een woordvoerder van het ziekenuis.

De tweeling, zoontje Thomas Boone en dochtertje Zoe Grace, kwam via een keizersnee ter wereld. De 53-jarige Quaid heeft al een 15-jarige zoon, Jack Henry, uit zijn huwelijk met actrice Meg Ryan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen