Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol ontvlucht eenzame kerst

Shownieuws

Linda de Mol ziet de naderende kerstdagen met lede ogen tegemoet. "Kan iemand voor één keer die gruwelijke Rudolph the rednosed reindeer de nek omdraaien?"

Linda de Mol ziet de naderende kerstdagen met lede ogen tegemoet. "Kan iemand voor één keer die gruwelijke Rudolph the rednosed reindeer de nek omdraaien?", smeekt ze in het voorwoord van het decembernummer van haar glossy Linda.

De 43-jarige presentatrice is sinds kort weer vrijgezel. Haar relatie met Sander Vahle liep eind vorige maand op de klippen. Op de cover van haar maandblad poseert De Mol breed grijnzend in een oud-Hollands interieur, terwijl ze op een dienblad een gebraden kalkoen omhooghoudt. Dit tafereel zal zich deze kerst in haar privéleven niet herhalen. "Ik vlucht naar de wintersport", vertelt de blondine in haar editorial.

Om niet te veel in zelfmedelijden te zwelgen, trekt de bladenmaakster zich het lot aan van de kip, koe en haas. "Er is altijd wel iets dat erger is dan je eigen leed", schrijft ze. "Ik lig niet met een pond kastanjes in mijn kont en een appel in mijn mond in een braadslee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen