Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Kanye West begraven

Shownieuws

Donda West is dinsdag begraven in de Amerikaanse plaats Spencer. Naast Kanye West waren sterren als Beyoncé en Jay-Z aanwezig, zo meldt People.

(Novum/AP) - Donda West is dinsdag begraven in het plaatsje Spencer in de Amerikaanse staat Oklahoma. Naast haar zoon Kanye West waren sterren als Jay-Z, Beyoncé en Pharrell Williams aanwezig, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De rapper barstte in huilen uit toen de champagnekleurige kist van zijn moeder de kerk werd binnengebracht. West zei in een korte toespraak dat hij hoopt dat zijn moeder zal rusten in het paradijs.

Zangeres Anita Baker zong tijdens de dienst het nummer 'Summertime', met John Legend op de piano. Donda, die 58 jaar is geworden, was een grote fan van Baker en bezocht enkele weken geleden nog een show van de zangeres.

Donda West overleed vorige week zaterdag na een borstverkleining en een buikwandcorrectie. De lijkschouwer denkt na de uitslagen van de eerste tests dat ze is gestorven aan complicaties na de ingreep. Verwacht wordt dat over enkele weken de officiële doodsoorzaak vastgesteld kan worden.

De plastisch chirurg die de ingrepen uitvoerde zou dinsdag geïnterviewd worden door Larry King op de Amerikaanse zender CNN, maar zag daar op het allerlaatste moment vanaf. "Ik heb veel liefde en respect voor de familie West en zij hebben me gevraagd om niet op tv te gaan", vertelde Jan Adams in het praatprogramma. "Ik respecteer hun wens." Daarop deed hij zijn microfoontje af en liep weg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen