Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter voor Timbaland

Shownieuws

Timbaland is vader geworden van een dochter, meldt People. De kersverse vader heeft zich ook verloofd met de moeder, zijn publiciteitsagente Monique Idlett.

Timbaland is enkele dagen geleden vader geworden van een dochter. Het is nog onbekend hoe het meisje heet. De kersverse vader heeft zich ook verloofd met de moeder, zijn publiciteitsagente Monique Idlett. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 36-jarige Timbaland en Idlett zouden al twee jaar een stelletje zijn. Eerder deze week meldde de New York Post de zwangerschap, maar werd er nog van uitgegaan dat de twee geen relatie hadden. "Ze zijn heel gelukkig samen", vertelt een bron nu. De muziekproducer zou zijn vriendin vorige maand ten huwelijk hebben gevraagd tijdens de babyshower.

Timbaland, die eigenlijk Timothy Mosley heet, is een van de meest succesvolle producers van het moment. Hij is bekend van zijn samenwerking met sterren als Nelly Furtado, Justin Timberlake, Missy Elliot en Nicole Scherzinger. Het hiphopicoon scoorde zelf onlangs een hit met de single 'The way I are'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen