Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dader naaktfilmpje Manon Thomas opgespoord

Shownieuws

De politie heeft dinsdag de dader opgespoord die maandag het naaktfilmpje van Manon Thomas plaatste op internet. Manon onderneemt geen stappen tegen de dader.

De politie heeft dinsdag de dader opgespoord die maandag het naaktfilmpje van Manon Thomas plaatste op internet. De dader kon worden getraceerd via een schuilnaam die hij gebruikte via You Tube. De naam was bijna identiek aan de schuilnaam van Rudy, de vriend van Manon.

De dader is een bekende van Manon. "We hadden al een vermoeden wie het zou zijn en dat vermoeden bleek juist", vertelt Manon in RTL Boulevard.

Thomas en haar vriend willen geen stappen tegen de dader ondernemen. "Ik heb geen zin in een juridisch proces", legt ze uit. De dader wordt door de politie een strafbaar feit ten laste gelegd. Manon laat het nu verder aan de politie over en wat haar betreft is de zaak daarmee afgedaan.

De presentatrice ontdekte twee maanden geleden al dat haar computer gehackt was. Haar aangifte bij de politie kon echter pas worden geactiveerd als een filmpje afkomstig van haar computer zou verschijnen op internet. In het gestolen filmpje, dat maandag op internet te zien was, stapt een naakte Manon uit een jacuzzi. Het filmpje is gemaakt door haar vriend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen