Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man en kinderen bepalen carrière Julia Roberts

Shownieuws

De man en kinderen van Julia Roberts bepalen voor een groot deel de carrière van de Hollywoodactrice. Roberts beviel in juni van haar derde kind.

De man en kinderen van Julia Roberts bepalen voor een groot deel de carrière van de Hollywoodactrice. "Danny en de kinderen moeten er zin in hebben, anders gebeurt het niet", vertelde de actrice maandag in The Oprah Winfrey Show. "Moeders weten hoe het is om te moeten vertrekken terwijl je kinderen huilend roepen dat je niet weg mag gaan. Dus meestal doe ik het niet."

Roberts beviel in juni van haar jongste zoon Henry. "Ik vind dat kleine Henry het liefste kind van de wereld is", zegt ze. "Ik denk dat ik dat objectief kan zeggen." De geboorte van Henry heeft het gezin Moder compleet gemaakt. "We zijn nu een mooi vijftal", vertelt Roberts.

Twee jaar eerder kreeg het koppel een tweeling, Hazel en Phinnaeus. "Zij werden geboren om 01.21 en om 01.22 uur", vertelt de brunette. Het derde kind werd tweeënhalf jaar later met de regelmaat van de klok om 01.23 uur geboren.

Vorige maand vierde Roberts haar veertigste verjaardag thuis in New Mexico. Manlief Danny had het feestje georganiseerd, waarvoor naaste familie en vrienden werden uitgenodigd. Volgens Oprah is Danny het beste wat Julia ooit is overkomen. "Door hem is ze een ander persoon geworden", vindt de talkshowhost.

Julia beaamt dat. "Ik ben dichter bij mezelf gekomen", vertelt Roberts. "Hij geeft me vrijheid, zelfvertrouwen en steun." Roberts leerde haar man kennen op de set van 'The Mexican'. Moder werkte daar als cameraman.

Julia Roberts is bekend van onder meer 'Pretty woman' en 'Erin Brockovich', waarvoor ze in 2000 de Oscar won voor beste actrice. Rond Kerstmis komt haar nieuwe film 'Charlie Wilson's war' uit, waarin ook Tom Hanks een hoofdrol speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen