Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eddie Murphy wil dochter niet zien'

Shownieuws

Eddie Murphy heeft via zijn advocaat laten weten geen interesse te hebben in een ontmoeting met zijn dochter Angel. De moeder van de baby, Mel B, is woedend.

Eddie Murphy weigert de dochter die hij met Melanie Brown kreeg te ontmoeten. De Hollywoodster liet via zijn advocaat weten geen interesse te hebben in een kennismaking met het zeven maanden oude meisje Angel Iris, zo meldt de Britse krant The Sun dinsdag.

De advocaten van de 46-jarige acteur en de Spice Girl moesten zich vorige week bij de rechter melden om het bezoekrecht en de hoogte van de alimentatie te bepalen. De rechter werd volgens The Sun gedwongen om de zaak drie maanden uit te stellen, omdat Murphy weigert een voorstel te doen.

De 32-jarige Scary Spice zou woedend zijn om het schijnbaar onverschillige gedrag van haar ex-vriend. "Ze verwachtte op zijn minst een voorstel", vertelt een bron. "Angel is tenslotte zijn eigen vlees en bloed."

Eddie Murphy, met wie Brown een kortstondige relatie had, ontkende aanvankelijk de vader te zijn van het kindje. Nadat de artieste in augustus via de rechter een vaderschapstest afdwong, erkende Murphy vorige week toch de vader te zijn van Angel.

Inmiddels hebben beide kemphanen weer nieuw liefdesgeluk gevonden. Brown trouwde in juni met de producer Steven Belafonte. Murphy vroeg in juli zijn zes jaar jongere vriendin Tracey Edmonds ten huwelijk. Het paar wil nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen