Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Maagdelijkheid Britney Spears was pr-stunt'

Shownieuws

Volgens ex-advocaat van Britney Spears, heeft zij gelogen over haar maagdelijkheid. Zij zou al sinds haar 14de hete seks hebben.

(Novum/AP) - Britney Spears was op 14-jarige leeftijd al seksueel actief. Dat onthult haar voormalige advocaat Eric Ervin in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Britney werd in het begin van haar carrière neergezet als brave maagd, maar dat was allemaal een pr-stunt, zo vertelt Ervin.

De zangeres beweerde lange tijd dat ze niet geloofde in seks voor het huwelijk. Waar het officiële verhaal luidt dat Justin Timberlake de eerste man was met wie zij de lakens deelde, had ze volgens Ervin haar maagdelijkheid lang daarvoor al verloren aan haar eerste vriendje Reg Jones. Justin en Britney hadden later vier jaar een relatie, die in 2002 ten einde kwam.

Ervin, die Britney in haar tienerjaren bijstond als advocaat, onthult ook een tragische gebeurtenis die de familie Spears heeft getekend. Jamie Spears, de vader van de popster, verloor zijn moeder al op jonge leeftijd. Zij pleegde zelfmoord toen ze 31 jaar was.

Emma Jean Spears, die depressief was, zou niet hebben kunnen verkroppen dat haar pasgeboren zoontje was overleden en schoot zichzelf in de borst bij het graf van haar kindje. Emma Jean liet vier kinderen achter, onder wie de vader van Britney. Twee van hen eindigden dakloos en met een strafblad.

De 25-jarige Britney beleeft zelf momenteel ook moeilijke tijden. De losgeslagen popster, die overal waar zij gaat wordt gevolgd door hordes paparazzi, vecht momenteel een bittere vete uit met haar ex-man Kevin Federline over de voogdij over hun twee kinderen Sean Preston (2) en Jayden James (1). Federline heeft momenteel de voogdij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen