Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen in het ziekenhuis

Shownieuws

Mary-Kate Olsen is maandag opgenomen in een ziekenhuis in New York. De 21-jarige actrice lijdt aan een nierinfectie, zo meldt haar woordvoerder People.

Mary-Kate Olsen is opgenomen in een ziekenhuis in New York. De 21-jarige actrice lijdt aan een nierinfectie, meldt haar woordvoerder Nicole Caruso aan het Amerikaanse tijdschrift People. Volgens Caruso is het niet ernstig. "Ze rust nu uit en mag waarschijnlijk binnen enkele dagen het ziekenhuis alweer verlaten."

Mary-Kate en haar zusje Ashley staan al in de schijnwerpers sinds ze negen maanden oud waren. Ze deelden zeven jaar lang de rol van Michelle Tanner in de Amerikaanse komedie Full House. Onlangs bekende Mary-Kate dat dat niet altijd even gemakkelijk is geweest. "Ik heb momenten gehad dat ik het allemaal niet meer zag zitten", vertelde de blondine in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

Drie jaar geleden bracht Mary-Kate naar buiten dat ze aan de eetstoornis anorexia nervosa lijdt. De laatste tijd zou het goed gaan. "Ik voel me mentaal en fysiek sterk. Hoe dat volgende week is weet ik niet, maar nu voel ik me prima", vertelde ze in september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen