Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Enrique Iglesias brengt fans het hoofd op hol

Shownieuws

Enrique Iglesias heeft maandagavond in Ahoy vooral zijn vrouwelijke fans bekoord met een show waar de vonken vanaf vlogen. Al zijn hits kwamen voorbij.

Enrique Iglesias heeft maandagavond in Ahoy vooral zijn vrouwelijke fans bekoord met een show waar de vonken vanaf vlogen. De zanger maakte de clichés over latino lovers waar met zijn opzwepende muziek en bijbehorende 'moves'. Alle hits van de zanger kwamen voorbij, zoals 'Love to see you cry', 'Be with you', 'Bailamos' en 'Do you know?'

De Spanjaard pakte tijdens het nummer 'Rhythm divine' een fototoestel uit het publiek, waarmee hij foto's van zijn fans maakte. Vervolgens legde hij zichzelf vast op de gevoelige plaat. Het publiek ging uit zijn dak toen de zanger vervolgens zijn spijkerbroek opendeed om een kiekje te maken.

Iglesias werd vergezeld door zijn band en een achtergrondzanger en -zangeres. De 32-jarige Iglesias bleek niet ongevoelig voor de uitdagende zangeres, gekleed in een kort zwart pakje en hoge rode laklaarzen. Tijdens het nummer 'Could I have this kiss forever', zong hij een duet met haar, dat eindigde in een provocerende pose.

De zoon van Julio Iglesias kwam aan het einde van de show nogmaals het podium op voor drie extra nummers. Bij het romantische nummer 'Hero' trok hij een meisje in een naveltruitje uit het publiek voor een serenade. Het nummer eindigde in een zoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen