Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Intieme bruiloft voor Laura Vlasblom

Shownieuws

De bruiloft van Laura Vlasblom, die plaatsvindt in Spanje, krijgt een intiem karakter. "Mijn zus Karin heeft een heel schattig kerkje gevonden in een wijkje."

De bruiloft van Laura Vlasblom en haar vriend Michel, volgend jaar zomer in het Spaanse Marbella, krijgt een intiem karakter. "Mijn zus Karin heeft een heel schattig kerkje gevonden. We kunnen niet iedereen laten overvliegen, dus houden we het heel klein", vertelt Laura. "Alleen de familie, de kindertjes en echt goede vrienden nodigen we uit."

De 38-jarige zangeres is druk met de voorbereidingen. Maar het meeste werk wordt door haar zus Karin uit handen genomen. "Zij is onze ceremoniemeester en de ultieme weddingplanner. Ik heb er ook al twee doorpassessies op zitten voor mijn trouwjurk."

De kans dat Laura kiest voor een jurk van een bekende couturier is klein. "Ik vind de jurken van Addy van den Krommenacker heel erg mooi, maar een kant-en-klare bruidsjurk moet maar net jouw smaak zijn", zegt de brunette. "Ik heb de jurk die ik wil al in mijn hoofd en ik denk dat ik hem laat maken, maar als ik een bekende couturier inschakel wordt het wat prijzig."

Laura heeft aan haar relatie met zanger Bastiaan Ragas een nu 6-jarig zoontje overgehouden, Sem. Haar toekomstige echtgenoot heeft vier kinderen uit een vorige relatie. Ondanks het nu al grote gezin sluit ze niet uit dat zij en Michel nog een kind willen. Maar een eventuele zwangerschap moet wachten tot na het huwelijk."Ik wil niet met een dikke buik in mijn trouwjurk staan. Maar wie weet, raak ik zwanger na ons huwelijk."

Laura staat vanaf januari in diverse Nederlandse theaters met haar soloprogramma 'Rok'. Hierin vertelt ze haar eigen levensverhaal. Liedjes van vrouwelijke rocksterren als Janis Joplin, Alanis Morissette, Melissa Etheridge en Tina Turner vormen de rode draad in de voorstelling. Laura wordt begeleid door een band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen