Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eric Corton trouwt stel in Glazen Huis

Shownieuws

Eric Corton zal op 23 december een stel trouwen in het Glazen Huis in Den Haag. Stellen kunnen vanaf 10 december op het huwelijk bieden via veilingsite eBay.

Radio-dj Eric Corton zal op 23 december een stel trouwen in het Glazen Huis in Den Haag. Corton is voor de gelegenheid eenmalig bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand en zal het koppel tijdens 3FM Serious Request in de echt verbinden.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 10 december via veilingsite eBay een bod uitbrengen op het huwelijk, dat is georganiseerd door een professionele weddingplanner. Ook krijgt de hoogste bieder een trouwjurk, kostuum, bloemen, taart, huwelijksreis en vervoer. Belangrijk is wel dat gegadigden voor 1 december in ondertrouw moeten om een geldig huwelijk te kunnen afsluiten.

In het Glazen Huis is twee keer eerder een huwelijk voltrokken. Vorig jaar bracht de actie tienduizend euro op voor de slachtoffers van landmijnen. Dit jaar gaat het geld naar het toegankelijk maken van schoon water en sanitaire voorzieningen voor mensen die het hard nodig hebben.

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request is sinds 2004 een jaarlijkse actie voor het goede doel waarvoor drie radio-dj's zich zes dagen laten opsluiten. Gedurende die dagen, van 19 december tot kerstavond, eten zij niets en maken ze 24 uur per dag radio. Luisteraars en voorbijgangers mogen in ruil voor een bijdrage een verzoekplaatje aanvragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen