Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe volgt inburgeringscursus in Volendam

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen volgt een inburgeringscursus. Dat is te zien in een filmpje dat ze met schoonzus Jenny maakte voor de lokale Volendamse omroep.

Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt haar relatie met Jan Smit serieus. Zo serieus, dat de actrice bij schoonzus Jenny en Kees Tol, een vriend van Jan, een cursus volgt om zo goed mogelijk in te burgeren in Volendam.

In een filmpje, dat Jenny Smit en Kees Tol maakten voor de lokale omroep Love (Lokale Omroep Volendam Edam) en die te zien is op de site dumpster.nl, legt Jenny aan de vriendin van haar broer uit hoe ze zich in het vissersdorp moet gedragen. Zo ruilt ze de knalrode fiets van Yolanthe om voor een degelijk exemplaar met kinderzitje, 'want daar heb je inmiddels wel de leeftijd voor'.

Ook krijgt de 22-jarige ONM-ster een cursus Volendams koken, leert ze hoe ze op de Volendamse manier de was ophangt en doet ze in felgekleurd trainingspak de boodschappen.

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit bekenden in april dit jaar dat zij een relatie hebben. Het stel is sindsdien onafscheidelijk. De 21-jarige zanger woont inmiddels bij zijn vriendin in Hilversum. Volgend jaar gaan de twee samenwonen in het huis dat Smit laat bouwen in Volendam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen