Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk heeft kinderen liefst in zicht

Shownieuws

Anouk houdt haar kinderen nauwlettend in de gaten. "Ik vertrouw niks en niemand en al helemaal niet met mijn kinderen", vertelt de zangeres in de Viva.

Anouk houdt graag haar kinderen bij zich in de buurt. "Ik heb maar één moeder bij wie ik de kinderen laat spelen, verder komen de vriendjes bij ons thuis", vertelt de zangeres in de Viva. "Iedereen mag komen spelen, blijven eten, als ik het maar kan zien."

De Haagse zangeres heeft drie kinderen met haar man Remon Stotijn: Benjahmin Kingsley (5), Elijah Jeremiah (3) en dochter Phoenix Ray (2). Ze is bang dat sommige mensen het een kick vinden om de kinderen van Anouk in huis te hebben. "Ik vertrouw niks en niemand en al helemaal niet met mijn kinderen."

De 32-jarige blondine geeft toe dat ze niet goed is in sociale contacten. "Ik wil niet vastzitten, ik wil niet het gevoel hebben dat ik iemand moet pleasen", bekent ze. "Of dat iemand het nodig heeft dat ik hem of haar constant bel."

Ook met haar moeder en zus heeft ze geen contact. "Dat is supertreurig, maar ik heb nu mijn eigen leven en mijn eigen gezin", vindt ze. "Het is goed zo." Anouk brak met haar moeder nadat er ruzie was ontstaan over een huis van de zangeres. Haar moeder, die in het huis woonde, weigerde te vertrekken toen de Haagse het pand wilde verkopen.

De ouders van Remon zijn daarentegen wel degelijk in beeld. "Dat is gewoon een ander slag mensen, ze zijn heel warm", zegt ze. "Voor mij was het een openbaring toen ik daar voor het eerst kwam. Het was een shock: zo kan het dus ook."

Vrijdag verschijnt het nieuwe album van Anouk, 'Who's your momma'. De Haagse zangeres geeft op 28 en 29 maart twee concerten in het Gelredome in Arnhem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen