Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kidman getuigt tegen paparazzo

Shownieuws

Nicole Kidman heeft een verklaring afgelegd in een rechtszaak tussen een paparazzo en een Australische krant. Ze was opgeroepen als getuige door de krant.

(Novum/AP) - Nicole Kidman heeft in een rechtszaak tussen een paparazzo en een Australische krant een belastende verklaring afgelegd tegen de fotograaf. Die zou haar ooit de stuipen op het lijf hebben gejaagd door Kidman met de auto te achtervolgen. De Sun Herald had over dat incident bericht en fotograaf Jamie Fawcett de minst populaire freelance fotograaf van Sydney genoemd.

Fawcett vond dat hij door de krant is zwartgemaakt en stapte naar de rechter. De Australische actrice werd door de krant opgeroepen als getuige. Kidman verklaarde dat zij inderdaad doodsbang was geweest.

De roodharige actrice vertelde dat haar chauffeur haar zei dat hij bang was voor een ongeluk toen zij achtervolgd werden door Fawcett en een andere fotograaf in januari 2005. "Hij zei dat ze als gekken reden. Dat ze rode stoplichten negeerden en de middenberm waren overgestoken. Ik was echt heel erg bang en vreesde voor een ongeluk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen