Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jonathan Rhys Meyers opgepakt op vliegveld

Shownieuws

Jonathan Rhys Meyers is zondag op de luchthaven van Dublin gearresteerd. De 30-jarige acteur was stomdronken en misdroeg zich tegen het baliepersoneel.

(Novum/AP) - Jonathan Rhys Meyers is zondag op de luchthaven van Dublin gearresteerd. Hij was volgens de politie stomdronken en misdroeg zich tegenover baliepersoneel van de luchtvaartmaatschappij BMI. Omdat de Ierse acteur zich niets aantrok van de luchthavenpolitie werd de politie van Dublin ingeschakeld, die hem afvoerde naar het hoofdbureau.

De 30-jarige Rhys Meyers, die bekend werd door zijn rol in 'Match point' van Woody Allen, heeft een aanklacht aan zijn broek gekregen voor openbare dronkenschap en ordeverstoring. Hij is op borgtocht vrijgelaten en moet zich op 5 december voor de rechter verantwoorden.

Rhys Meyers meldde zich in april van dit jaar bij een afkickkliniek in Californië wegens een alcoholverslaving en vertrok een maand later weer. Vorig jaar zei hij in een interview dat hij een aantal jaren geleden al was opgehouden met drinken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen