Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez ontkent dreigende miskraam

Shownieuws

Het gaat goed met de zwangerschap van Jennifer Lopez. De woordvoerder van de zangeres heeft geruchten over een dreigende miskraam ontkracht.

Het gaat goed met de zwangerschap van Jennifer Lopez. Dat heeft haar woordvoerder verklaard aan het Amerikaanse tijdschrift People. Daarmee worden geruchten over gezondheidsproblemen bij de zingende actrice ontkracht.

Vorige week berichtten verschillende Amerikaanse en Britse media dat Lopez naar het ziekenhuis was gebracht nadat de zangeres bloed in haar urine had ontdekt. Doktoren zouden haar hebben opgelegd rust te nemen omdat ze anders een miskraam zou kunnen krijgen.

Volgens haar woordvoerder klopt er echter niets van deze berichten. "Ondanks foutieve berichten in de media dat Jennifer Lopez moeilijkheden heeft met haar zwangerschap, kunnen we meedelen dat ze heel gezond is en dat ze ook haar werkschema zal blijven volgen."

De 38-jarige Lopez heeft nog geen kinderen. Haar man Marc Anthony, met wie ze in 2004 in het huwelijksbootje stapte, heeft drie kinderen uit eerdere relaties. Het is niet bekend wanneer J-Lo is uitgerekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen