Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mai Tai terug met Nederlandstalig album

Shownieuws

Damesgroep Mai Tai is na twintig jaar terug met een nieuw Nederlandstalig album: 'Onder voorbehoud'. De plaats vol eigen nummers en covers komt 28 november uit.

Mai Tai is na twintig jaar terug. Met het album 'Onder voorbehoud' maakt de discoformatie haar comeback. Opvallend is dat de damesgroep een Nederlandstalig album heeft opgenomen, omdat de band in de jaren tachtig juist furore maakte met Engelstalige nummers als 'Female intuition', 'History' en 'Turn your love around'.

"Het Engelstalige repertoire uit de jaren tachtig was te goed om te overtreffen", verklaren zangeressen Jetty Wheels, Marjorie Lammerts en Caroline de Windt hun keuze op hun website. "En waarom zou je jezelf herhalen? Het is gewoon tijd voor iets nieuws."

Op de plaat staan behalve eigen nummers ook covers als 'Stil in mij' van Van Dik Hout en 'Kronenburg Park' van Frank Boeijen, waarvan het origineel al was voorzien van de achtergrondzang van Mai Tai. De eerste single van het nieuwe album is een nieuwe versie van Eddy Zoëy's nummer 'Bijna'.

Voor de albumcover zijn de dames van Mai Tai, die allemaal in de 40 zijn, zonder problemen uit de kleren gegaan. "We willen laten zien dat leeftijd niet van belang is om er nog goed uit te zien."

'Onder voorbehoud' komt volgende week woensdag uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen