Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills haalt uit naar Stella McCartney

Shownieuws

Heather Mills zegt dat Stella McCartney haar niet zag zitten. De ex van Paul McCartney onthult dat ze vrijwel geen korting kreeg op kleding van Stella.

Heather Mills zegt dat ze het bewijs heeft dat Stella McCartney haar niet zag zitten als stiefmoeder. In een verklaring stelt de ex-vrouw van Paul McCartney dat ze bijna het volle pond moest betalen voor kleding uit de winkel van Stella, die een succesvolle modeontwerpster is. "Heather kreeg maar tien procent korting", briest haar woordvoerder Michele Elyzabeth in de Britse krant The Mail on Sunday."En dat terwijl ze familie waren. Dat laat maar weer eens zien uit welk hout Stella gesneden is."

Het heeft naar verluidt nooit geboterd tussen Stella en haar voormalige stiefmoeder, die vier jaar getrouwd was met Sir Paul. Drie jaar geleden werd Heather duidelijk wat voor hekel Stella aan haar had. De blondine vroeg Stella om haar parfum weg te geven aan bezoekers van een liefdadigheidsgala. "Ze zei gewoon nee", vertelt Elyzabeth.

Twee weken geleden liet de 39-jarige Mills haar woede de vrije loop in een tv-show. Ze zei dat Stella haar haat omdat ze recht zou hebben op een deel van de nalatenschap van haar vader. Volgens de excentrieke woordvoeder van Mills zijn de geruchten dat haar cliënt uit is op het geld van de voormalige Beatle klinkklare onzin. "Ik moet altijd lachen als mensen zeggen dat ze het geld van Paul wil", zegt Elyzabeth. "Ze had alles kunnen krijgen toen ze nog met hem getrouwd was."

Elyzabeth, die sinds koert voor Mills werkt, zegt dat ze haar tweeënhalf jaar geleden al kende. "We gingen nooit samen winkelen. Als ze een golddigger was, zou ze toen al met zijn geld hebben gestrooid."

Heather Mills en Paul McCartney gingen vorig jaar mei uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Ze hebben een dochter, de 4-jarige Beatrice. De scheiding wordt sindsdien breed uitgemeten in de pers. De tabloids onthulden het pornoverleden van Mills en schreven over haar vermeende relatie met een fitnessleraar. McCartney werd ervan beschuldigd dat hij alcoholist is en dat hij zijn vrouw heeft mishandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen