Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Cowell vaart wel bij botox

Shownieuws

Simon Cowell gaat vrijwel zonder rimpels door het leven dankzij verschillende botox-injecties. Het gevreesde American Idol-jurylid doet er luchtig over.

Simon Cowell gaat vrijwel zonder rimpels door het leven dankzij botox-injecties. Het gevreesde American Idol-jurylid doet er luchtig over. "Ik gebruik botox, maar niet op een obsessieve manier", vertelt hij in de Britse krant Daily Mail. "Maar ja, ook gewone mensen met een kantoorbaan doen het tegenwoordig."

De 48-jarige Brit, die toegeeft dat hij ijdel is, zorgt goed voor zichzelf. "Ik fitness veel en ik slik vitamines", vertelt hij. "Ik vind dat ik er goed uitzie voor mijn leeftijd." De huishoudster van de talentenjager draagt ook haar steentje bij aan de gezondheid van Cowell. Brenda, zoals de vrouw heet, brengt haar baas elke dag een ontbijt op bed, dat onder meer bestaat uit pap, papayasap en vers fruit.

Maar sommige dingen gaan de tv-persoonlijkheid te ver. "Ik heb nog nooit mijn haar geverfd en dat zal ik ook nooit doen." Van kinderen krijgt Cowell de kriebels. "Ik ben doodsbang voor de verantwoordelijkheid", bekent hij. "Ik moet naar Los Angeles kunnen vliegen wanneer ik dat wil. Ik ben een controlfreak."

Cowell, die momenteel in de jury zit van de Britse talentenjacht X Factor, is vijf jaar samen met tv-presentatrice Terri Seymour. Een huwelijk zit er niet in, want dat is volgens hem 'een volkomen achterhaald instituut'. Ook de gedachte dat hij bij een eventuele scheiding zijn halve fortuin kan kwijtraken, zint hem niet. Het vermogen van Cowell wordt geschat op ruim 140 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen