Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Cattrall is niet vies van geld

Shownieuws

Kim Cattrall doet mee aan 'Sex and the City'-film vanwege het geld. "Ik doe het vanwege de financiële zekerheid die het me biedt."

Kim Cattrall heeft besloten mee te werken aan de Sex and the City-film om het geld dat die haar oplevert. "Waarom zou je een film maken als het je er niets mee verdient?", vraagt de actrice zich af in de Britse krant Daily Mirror. "Het is leuk om weer eens in het personage van Samantha te kruipen, maar ik doe het vooral voor de financiële zekerheid."

Cattrall zou met de film, die in New York wordt opgenomen, bijna drie miljoen euro verdienen. In de film, die volgend jaar in de bioscopen moet draaien, zijn ook Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis te zien. Opnieuw als Carrie, Miranda en Charlotte.

Als de opnamen van Sex and the City achter de rug zijn, gaat de 51-jarige Cattrall op zoek naar werk in Engeland. "Ik wil daar graag meer werken", vertelt de actrice, die in Liverpool werd geboren maar opgroeide in Canada. "Elke keer als ik in Engeland ben, kom ik familieleden tegen en komen fijne jeugdherinneringen weer bovendrijven. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en ik kan me gewoon geen betere plek voorstellen om te werken."

De blonde actrice verbleef dit jaar al enige tijd in Engeland om het tv-drama My Boy Jack op te nemen. Daarin speelt ze de vrouw van schrijver en dichter Rudyard Kipling. Cattrall geeft toe dat het haar veel moeite heeft gekost om het imago van de op seks beluste Samantha van zich af te schudden. Ook de regisseur van My Boy Jack was in eerste instantie niet enthousiast over Cattrall. "Toen hij enkele films en een toneelstuk van me had gezien, was hij om", vertelt ze. "Ik speelde voor het eerst iemand die echt heeft bestaan. Dat was heel spannend."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen