Kies je favoriete radiostation

Dossiers

E.R.-ster in stilte getrouwd

Shownieuws

Julianna Margulies is in het huwelijksbootje gestapt met Keith Lieberthal. "Het was een traditionele ceremonie", vertelt de vader van de actrice aan People.

Julianna Margulies is in het huwelijksbootje gestapt met Keith Lieberthal. "Het was een traditionele ceremonie", vertelt haar vader Paul aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het was heel emotioneel. Ze zag er zó mooi uit."

De 41-jarige Margulies, die jarenlang gestalte gaf aan verpleegster Carol Hathaway in de hitserie E.R., is zeven maanden zwanger van haar eerste kind. De brunette was tijdens de plechtigheid gekleed in een witte japon van couturier Narciso Rodriguez, terwijl manlief Keith een zwart kostuum van Armani droeg.

De familie van de actrice is dolblij dat Julianna de sprong heeft gewaagd. "We zijn zielsgelukkig", vertelt haar vader. "De man met wie ze getrouwd is, is geweldig. We zijn er trots op dat hij nu deel uitmaakt van onze familie."

Het kersverse echtpaar heeft geen tijd voor een huwelijksreis. Na de plechtigheid, die plaatsvond in Massachusetts, is het koppel teruggekeerd naar Californië. Daar werkt Margulies aan een nieuwe tv-serie, Canterbury's Law.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen