Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene van de Laar denkt na over derde kind

Shownieuws

Irene van de Laar denkt na over een derde kindje. "Ik zou het heel mooi vinden om een gezinnetje van drie kinderen te hebben", vertelt ze in De Telegraaf.

Irene van de Laar denkt na over een derde kindje. "Ik zou het heel mooi vinden om een gezinnetje van drie kinderen te hebben", vertelt de presentatrice zondag in De Telegraaf. "Net zoals het vroeger bij ons thuis ook was."

Van de Laar verloor als tiener haar broer Jan. Hij overleed op 13-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. "Het heeft ervoor gezorgd dat ik heel bewust leef", vertelt de 38-jarige brunette. "Als gezin hebben we geleerd goed over onze emoties te praten. Daardoor zijn mijn ouders, mijn oudere zus en ik enorm naar elkaar toe gegroeid. Die speciale band wil ik op mijn eigen gezin overbrengen."

Na de geboorte van haar zoon Vince, die ze vorig jaar kreeg met haar vriend Sander Brinkhuijsen, nam ze ruim de tijd voor haar gezinnetje. "Niet iedereen begrijpt dat ik na de geboorte van mijn zoontje Vince zo lang ben thuisgebleven", bekent het model. "Maar ik weet, doordat ik als tienermeisje mijn broertje heb verloren, hoe belangrijk en kwetsbaar ons bestaan is. Ik wil er zo goed mogelijk voor mijn kinderen zijn."

Door alles wat ze in haar jeugd heeft meegemaakt heeft Irene duidelijk voor ogen hoe ze de 8-jarige India en Vince wil opvoeden. „Ik probeer India en Vince te leren dat de dingen niet vanzelfsprekend zijn", vertelt ze. "Ik probeer ook goed te praten. Vince is nu nog klein, maar ik probeer met India en mijn vriend Sander over alle emoties te praten. Communicatie binnen een gezin is zo belangrijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen