Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk heeft niets met botox

Shownieuws

Anouk heeft niets met botox. "Er zijn zo weinig mensen tevreden met zichzelf", zegt ze zondag in De Telegraaf. "Waarom wil je lijken op miljoenen anderen?"

Anouk heeft niets met botox en siliconen. "Als mensen issues hebben met flaporen of neus, dan begrijp ik dat ze er iets aan willen laten doen", vertelt ze zondag in De Telegraaf. "Maar er zijn zo weinig mensen tevreden met zichzelf. Waarom wil je lijken op miljoenen anderen?"

De 32-jarige zangeres geeft toe dat ze gemakkelijk praten heeft. "Ik ben behoorlijk gezegend met de juiste genen en een leuke kop op m'n romp", vertelt ze. "Ik mag niet klagen, maar op het moment dat mijn dochter op haar veertiende naar me toekomt dat ze haar borsten wil laten doen, pak ik haar bij haar oren en zet haar op haar kamer."

Toch was de blondine niet altijd even gelukkig met haar uiterlijk. "Toen ik zwanger was van mijn dochter Phoenix, woog ik 94 kilo. Ik herkende mezelf niet eens meer, ik was echt huge. Ik weet nog dat Remon tegen mij zei: je lijkt wel een gorilla. Vond ik zó erg."

Anouk kreeg drie kinderen met haar man Remon Stotijn: Benjahmin Kingsley (5), Elijah Jeremiah (3) en dochter Phoenix Ray (2). "Als ik na de douche in de spiegel kijk, denk ik ook: dat is wel eens anders geweest, maar ik ben nog steeds blij met hoe ik eruit zie."

Vrijdag verschijnt het nieuwe album van Anouk, 'Who's your momma'. De Haagse zangeres geeft op 28 en 29 maart twee concerten in het Gelredome in Arnhem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen