Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seal leert van Heidi Klum

Shownieuws

Groot voorbeeld voor zanger Seal is zijn vrouw, topmodel Heidi Klum. Hij heeft bewondering voor haar positieve instelling.

(Novum/AP) - Zijn vrouw Heidi Klum is een voorbeeld voor Seal. Hij heeft bewondering voor haar positieve instelling. "Ze heeft me geleerd positiever te zijn. Ze is altijd optimistisch", vertelt de Britse zanger. "Als je zo iemand om je heen hebt, realiseer je je dat het daar om gaat in het leven. Je krijgt maar één kans, dus dan kun je er maar beter plezier in hebben."

De 44-jarige artiest noemt zijn vrouw verder zijn beste vriendin. "Ik denk dat respect in een relatie minstens zo belangrijk als liefde", deelt hij. "Liefde is iets raars. Het is vaak ook heel onlogisch. Het is mooi, maar het is als eb en vloed, het komt en gaat. En respect is juist heel simpel."

Seal is twee jaar getrouwd met topmodel Heidi. Ze hebben samen twee zoons, Henry van 2 en Johan, die volgende week zijn eerste verjaardag viert. Heidi heeft ook nog een dochter uit een eerdere relatie met Formule 1-baas Flavio Briatore, Leni (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen