Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney mag niet meer met zoontjes in auto'

Shownieuws

Britney Spears mag niet langer achter het stuur kruipen als haar twee zoontjes in de auto zitten. Dat zou een rechter vrijdag hebben bepaald.

Britney Spears mag niet langer achter het stuur kruipen als haar twee zoontjes in de auto zitten. Dat heeft een rechter vrijdag bepaald, zo meldt de entertainmentwebsite TMZ. De beslissing volgde op een anderhalf uur durende hoorzitting die was belegd door de advocaat van haar ex-man Kevin Federline.

Tijdens de zitting werden onder meer videobeelden getoond waarop te zien is hoe de losgeslagen zangeres met haar auto door rood rijdt terwijl haar zoons Sean Preston (2) en Jayden James (1) op de achterbank zitten.

De afgelopen tijd wordt de 25-jarige Britney vrijwel permanent achtervolgd door hordes paparazzi als zij door de straten van Los Angeles rijdt. Daarbij ontstaat regelmatig chaos. Ze is dan ook al drie keer over een voet gereden: twee keer van een paparazzo en één keer van een politieagent.

De 29-jarige Federline heeft momenteel tijdelijk de voogdij over de kinderen. Britney en hij waren twee jaar getrouwd. In juli werd de scheiding uitgesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen