Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw en kinderen Ivo Niehe begrijpen hem niet

Shownieuws

De vrouw en kinderen van Ivo Niehe begrijpen niet zo goed waarom in het theater wil staan. De presentator toert met zijn derde theatervoorstelling door het land

De vrouw en kinderen van Ivo Niehe begrijpen niet zo goed waarom hij in het theater wil staan. Dat vertelt de presentator, die momenteel met zijn derde theatervoorstelling door het land toert, zaterdag in De Telegraaf. "Nee, mijn vrouw, zonen van 18 en 15 en dochter van 14 jaar begrijpen er niets van dat ik zo nodig in het theater wil staan. Dus ik adviseerde mijn vrouw om deze show dan maar over te slaan."

Maar inmiddels begint er een kentering te komen in de mening van zijn gezinsleden. "Ik kreeg twee goedkeurende zoenen van mijn oudste zoon en na het zien van mijn huidige show bekende mijn vrouw Karin: 'Dit is goed'", vertelt de 61-jarige TV Show-presentator.

Iemand die wel vanaf het begin waardering op kon brengen voor de nieuwe passie van Niehe was zijn vader, die vorige week op 94-jarige leeftijd overleed. De derde show heeft hij niet meer bewust meegemaakt, maar de vorige twee voorstellingen wel. "Hij heeft van de vorige show de dvd gezien, en tijdens de eerste show zat hij zelfs in zijn rolstoel op rij één. Het gevoel dat zich van mij meester maakte toen ik hem zo intens zag genieten, is met geen pen te beschrijven."

Met 'Op zoek naar het goede gevoel', waarin hij persoonlijke verhalen en liedjes afwisselt met videobeelden, reist Niehe nog tot half maart langs de theaters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen