Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie Breukhoven in duet met Jeroen van der Boom

Shownieuws

Connie Breukhoven zong maandag samen met Jeroen van der Boom het duet 'Endless love'. Ze was één van de surpiseacts tijdens zijn show in de Heineken Music Hall.

Connie Breukhoven zong maandagavond samen met Jeroen van der Boom in een uitverkochte Heineken Music Hall het duet 'Endless love'. De blonde diva was één van de surprise acts die Jeroen voor zijn publiek in petto had. Ook Gerard Joling, 'So you wannabe a popstar'-winnares Maaike en de Spaanse zanger David Bisbal verzorgden een optreden tijdens het twee uur durende concert.

Van der Boom zong samen met Joling het liedje 'Zing met me mee', waarmee Gerard twaalf jaar geleden een hit scoorde. Met Maaike zong hij het duet 'Up where we belong'. Dit nummer zongen zij eerder al samen tijdens één van de live-shows van het SBS 6-programma dat zij vorige week won.

De 35-jarige zanger opende het concert met zijn Nederlandse en Vlaamse nummer 1-hit 'Jij bent zo'. Aan het einde van de show deed hij dit nummer nog eens dunnetjes over in duet met zanger David Bisbal. De Spaanse zanger scoorde een grote hit met 'Silencio', het nummer dat Tony Neef voor Jeroen vertaalde naar 'Jij bent zo'.

Jeroen pakte flink uit tijdens het concert met veel vuurwerk en een groot showballet. De avond werd afgesloten met zijn nieuwe single 'Eén wereld'. Het was voor het eerst dat Jeroen het door Han Kooreneef geschreven nummer zong voor zijn fans.

De donkerharige zanger was zeer tevreden over het verloop van zijn concert. "Wat een feest", riep hij enthousiast. "Hoe moet ik hier nou nog overheen komen?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen