Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok ondanks vertraging bij première

Shownieuws

Hans Klok is maandag gewoon op de première van de documentaire 'See you in Vegas'. Hoewel hij enige vertraging heeft opgelopen, is hij 'ruim op tijd' aanwezig.

Hans Klok is maandagavond gewoon aanwezig op de première van de documentaire 'See you in Vegas', waarvan hij het onderwerp is. Hoewel hij enige vertraging heeft opgelopen, is hij 'ruim op tijd' aanwezig, meldt filmdistributeur Independent Films.

Het was even onzeker of de illusionist wel present kon zijn omdat zijn vlucht vanuit Las Vegas was geschrapt. Noodgedwongen moest hij via Phoenix en Londen vliegen. Verwacht wordt dat hij aan het eind van de middag op Schiphol aankomt, om rond 19.45 uur op de rode loper van het Amsterdamse Tuschinski-theater te verschijnen. De 38-jarige Klok moest door de vertraging wel enkele afspraken met de pers afzeggen.

Naast Klok is ook actrice Famke Janssen aanwezig. Haar zus Antoinette Beumer regisseerde de documentaire, die vanaf 15 november in de Nederlandse bioscopen draait. De illusionist wordt hierin ongeveer drie jaar lang gevolgd in de aanloop naar de show waarmee hij dit jaar in Las Vegas staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen