Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stylist Leco van Zadelhoff onderscheiden

Shownieuws

Leco heeft een Achievement Award gekregen voor zijn bijdrage op het gebied van lifestyle & beauty in Nederland'. Hij noemde de prijs een kroon op zijn werk.

Leco van Zadelhoff heeft maandag een Achievement Award gekregen voor zijn bijdrage op het gebied van 'lifestyle & beauty in Nederland'. De visagist en haarstylist kreeg de prijs van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (Anko), met name voor zijn inzet om de kappersbranche op een positieve manier te inspireren en stimuleren. Van Zadelhoff noemde de prijs een kroon op zijn werk.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Anko Ondernemersdag in het Beatrix Theater in Utrecht. Via een videoboodschap kreeg Van Zadelhoff felicitaties van onder anderen Leontine Borsato, Estelle Gullit en Caroline Tensen, die allemaal de zogeheten Leco Look hebben.

Van Zadelhoff is een van de bekendste visagisten en haarstylisten van Nederland. Zo verzorgt hij al tien jaar de glamourlooks in het blad Beau Monde en is hij lifestyle-deskundige bij RTL Boulevard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen