Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chemie tussen Zoop-acteur en schaatspartner

Shownieuws

De spanning stijgt op de ijsvloer van 'Sterren dansen op het ijs'. Zoop-acteur Ewout Genemans zegt dat er iets moois bloeit tussen hem en zijn schaatspartner.

De spanning stijgt op de ijsvloer van 'Sterren dansen op het ijs'. Deelnemer en voormalig Zoop-acteur Ewout Genemans vertelt maandag in De Telegraaf dat er iets moois bloeit tussen hem en zijn Hongaarse schaatspartner Beatrix. Hij bevestigt de geruchten dat ze vrijdag na de liveshow van het programma met elkaar hebben gezoend en sluit niet uit dat dat nog een keer gebeurt.

De intensieve dagelijkse training voor de ijsshow zorgt er volgens de 22-jarige acteur voor dat je snel naar elkaar toegroeit. "Je bent door het programma op elkaar aangewezen", zegt hij. "Dat is geen 'natuurlijke situatie'. Maar ik voel mij zeker tot haar aangetrokken, en sluit absoluut niet uit dat ik verliefd op haar kan worden."

De liveshow van 'Sterren dansen op het ijs' is elke vrijdag te zien bij SBS. Een dag later wordt de zogenaamde skate-off uitgezonden. Hierin nemen de twee deelnemers die vrijdag de minste stemmen kregen het tegen elkaar op, waarna één van hen afvalt. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Nance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen