Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tourmanager Amy Winehouse neemt ontslag'

Shownieuws

De tourmanager van Amy Winehouse heeft ontslag genomen nadat er heroïnesporen in zijn bloed zijn gevonden. Dat zou komen omdat hij continu drugswalmen inademt.

Het drugsgebruik van Amy Winehouse is niet alleen slecht voor haar eigen gezondheid. De Britse boulevardkrant The Sun meldt dat tourmanager Thom Stone donderdag ontslag heeft genomen nadat doktoren heroïnesporen in zijn bloed hebben gevonden. De drug zou in zijn systeem zijn gekomen doordat hij continu drugswalmen zou inademen in de toerbus van Winehouse.

De 24-jarige Winehouse en haar man Blake Fielder-Civil lieten zich het afgelopen jaar meerdere malen behandelen voor hun drank- en drugsverslaving, maar verlieten telkens voortijdig de afkickkliniek. Vorige maand werden zij nog gearresteerd in Noorwegen op verdenking van drugsbezit.

Blake zit momenteel in de cel wegens belemmering van de rechtsgang. Hij zou ernstig lichamelijk letsel aan een barman hebben toegebracht tijdens een knokpartij en het slachtoffer vervolgens ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken. Hij moet zich op 23 november verantwoorden voor de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen