Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan brengt 84 minuten in gevangenis door

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft donderdag 84 minuten in de gevangenis gezeten. De actrice, die eigenlijk 24 uur moest zitten, kwam vervroegd vrij vanwege een cellentekort.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan heeft donderdag welgeteld 84 minuten in de gevangenis gezeten. De actrice meldde zich 's ochtends bij de gevangenis in Los Angeles om haar straf uit te zitten wegens rijden onder invloed van alcohol en drugs, maar ze heeft haar cel niet eens van binnen gezien.

De verkorte celtijd van Lohan, die eigenlijk 24 uur moest zitten, heeft niets te maken met haar sterrenstatus. Een groot gebrek aan cellen speelt de autoriteiten in Los Angeles parten. Volgens een politiewoordvoerder zijn er elke dag 30 tot 50 vrouwen die vervroegd worden vrijgelaten vanwege het cellentekort. In augustus bracht Nicole Richie ook slechts anderhalf uur in de gevangenis door, terwijl ze was veroordeeld tot een straf van vier dagen wegens rijden onder invloed.

De 21-jarige Lindsay werd in augustus veroordeeld tot een dag achter tralies omdat ze dit jaar een paar keer werd betrapt op rijden onder invloed en drugsbezit. Ze kreeg destijds ook een voorwaardelijke celstraf van drie jaar opgelegd en een taakstraf van tien dagen, waaraan ze dinsdag is begonnen bij de bloedbank van het Rode Kruis in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen