Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty opnieuw in de fout'

Shownieuws

Pete Doherty is opnieuw in opspraak gekomen nu er foto's zijn opgedoken waarop de muzikant cocaïne snuift. Het is niet duidelijk wanneer de foto's zijn genomen.

Pete Doherty is opnieuw in opspraak gekomen nu de Britse tabloid The Mirror zegt beelden te hebben waarop de muzikant cocaïne snuift. Het nieuws komt vlak na een verklaring van Doherty waarin hij zegt opnieuw professionele hulp te zoeken voor zijn verslavingen.

Doherty kampt al jaren met een drugsverslaving en werd meerdere malen gearresteerd en veroordeeld voor het bezit van onder meer heroïne en cocaïne. Eind augustus liet hij zich opnemen in een ontwenningskliniek waar hij in totaal zes weken verbleef. De zanger was naar eigen zeggen al die tijd clean, tot er enkele dagen na het optreden van zijn band de Babyshambles tijdens de MTV Europe Music Awards op 1 november, een filmpje opdook waarin hij zichzelf een shot heroïne toediende. Direct daarna gaf de zanger toe weer drugs te hebben gebruikt. Hij omschreef de terugval als 'een domme, domme actie waar ik me vreselijk voor schaam'.

Hoewel Doherty verklaarde zich opnieuw op te laten nemen in een kliniek, meldt The Mirror dat hij daar enkel langs is geweest als dagpatiënt. Wanneer de bewuste foto's zijn gemaakt is nog niet duidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen