Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amy Winehouse vernielde kleedkamer MTV Awards'

Shownieuws

Amy Winehouse zou een puinhoop hebben gemaakt van haar kleedkamer bij de MTV Europe Music Awards in München. Ze gooide onder meer met spaghetti en meubilair.

Amy Winehouse heeft voor flink wat ophef gezorgd bij de MTV Europe Music Awards in München. Dat meldt de Britse krant Sunday Mirror. De drank- en drugsverslaafde zangeres zou donderdag een puinhoop hebben gemaakt van haar kleedkamer in de Olympiahalle.

Een lid van de entourage van Snoop Dogg, die de show dit jaar presenteerde, vertelt dat Amy een slachtveld aanrichtte door alles wat zij te pakken kon krijgen door de kamer te gooien, waaronder een bord spaghetti bolognese, een fruitmand, tafels en stoelen. Toen ze uitgegooid was, knipte ze een vloerkleed in de kleedkamer aan stukjes. Snoop Dogg, die Amy een bezoekje wilde brengen voor de show begon, zou met open mond hebben toegekeken.

De 24-jarige Winehouse zong tijdens de awardshow het nummer 'Black to black'. De artieste, die werd onderscheiden met de Artist's Choice Award, maakte een verstrooide indruk tijdens het optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen