Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes-fan aangezien voor winkeldief

Shownieuws

De Jannes Run ter promotie van de nieuwe single van volkszanger Jannes is niet verlopen zoals gepland. Een deelnemer werd aangezien voor winkeldief.

Een wedstrijdje ter promotie van de nieuwe single 'Mijn naam is ... Jannes' van volkszanger Jannes is niet helemaal verlopen zoals gepland. In de Media Markt in Enschede is een fan die meedeed aan de zogenaamde Jannes Run woensdag neergeslagen door een medewerker van de winkel, die te maken dacht te hebben met een winkeldief.

Tijdens de Jannes Run, die in vier fillialen van de elektronicaketen worden gehouden, moeten zes deelnemers in de winkel op zoek naar zes producten die beginnen met de letters die de naam Jannes vormen. De snelste deelnemer wint een waardebon van de elektronicawinkel ter waarde van 50 euro.

Volgens de website van de Drentse volkzanger werd de 20-jarige Maikel Kroes 'tegen de grond gewerkt' door een medewerker van de Media Markt toen hij met een handvol spullen door de winkel rende. Als troost kreeg de inwoner van Enschede een waardebon van de winkel en vrijkaartjes voor een Jannes-concert. Volgens de website had Maikel echter 'liever gewonnen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen