Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aguilera bevestigt zwangerschap

Shownieuws

Christina Aguilera heeft eindelijk bevestigd wat de hele wereld al wist: ze is zwanger. Dat vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Glamour.

Christina Aguilera heeft eindelijk bevestigd wat de hele wereld al wist: ze is zwanger. Dat vertelt ze volgens verschillende Amerikaanse en Britse media in het Amerikaanse tijdschrift Glamour.

Al geruime tijd werd gefluisterd dat de 26-jarige zangeres en haar man Jordan Bratman hun eerste kindje verwachten. De laatste tijd deed de blondine ook geen moeite meer om haar dikke buik te bedekken, maar ze liet zich niet eerder uit over de geruchten.

In Glamour vertelt ze volgens de BBC begin volgend jaar 'het moederschap te betreden'. Ze zegt verder dat ze wil blijven werken en een balans wil zoeken tussen de behoeften van haar kind en haar carrière.

Man Jordan is volgens Christina een grote steun. "Hij vindt het fantastisch om vader te worden. Hij steunt me in alles en gaat er heel goed mee om. Ik heb echt heel veel geluk met hem gehad", wordt ze geciteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen