Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ozzy Osbourne eist excuses van creatieve sheriff

Shownieuws

Ozzy Osbourne is niet blij met de creativiteit van een sheriff in Fargo. Deze organiseerde een actie om mensen op te pakken voor een concert van de rocker.

(Novum/AP) - Ozzy Osbourne is niet blij met de creatieve ingevingen van een sheriff in de Amerikaanse stad Fargo. Hij eist excuses van sheriff Paul Laney, die voor aanvang van het concert dat de rockveteraan daar maandag gaf een valstrik legde om veronderstelde criminelen op te pakken. Daarbij werden dertig mensen aangehouden.

Laney verstuurde vijfhonderd uitnodigingen voor een nepfeestje dat gehouden zou worden in een club vlakbij het stadion waar het concert plaatsvond. De invitaties gingen naar inwoners van de stad in North Dakota tegen wie nog een aanhoudingsbevel liep. Alle dertig mensen die op kwamen dagen werden vervolgens aangehouden.

Osbourne is woedend dat zijn naam in verband is gebracht met het nepfeest. "Ik vind het een belediging naar mij toe en naar mijn fans", verklaart hij. "Het laat ook zien hoe lui deze sheriff is als hij op deze manier zijn werk doet."

Laney is zich echter van geen kwaad bewust. "Het was niet onze bedoeling om mijnheer Osbourne te beledigen", stelt hij. "Het was gewoon een heel creatieve manier om mensen met een arrestatiebevel te lokken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen