Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie houdt Heather een spiegel voor

Shownieuws

Sarah Ferguson begrijpt de netelige positie waarin Heather Mills zich bevindt. Maar veel respect voor haar klaagzang over de media heeft Fergie niet.

(Novum/AP) - Sarah Ferguson heeft alle begrip voor de netelige positie waarin Heather Mills zich bevindt. Maar veel respect voor de klaagzang van de ex-vrouw van Paul McCartney over de media heeft Fergie niet. "Als je de spotlight opzoekt, sta je in de spotlight. Als je dat niet wilt accepteren, stap er dan uit", zei de hertogin van York deze week tijdens een door haar georganiseerd benefietgala.

Mills stak de afgelopen dagen meermaals een tirade af tegen de media in diverse Amerikaanse en Britse talkshows. "Ik ben in de pers slechter behandeld dan een pedofiel of een moordenaar", zei ze in een ochtendshow. Ook vertelde ze te hebben overwogen om zelfmoord te plegen. De 39-jarige blondine is sinds mei vorig jaar in een slepende scheidingsprocedure verwikkeld met ex-Beatle McCartney.

Volgens Fergie, die na het stuklopen van haar huwelijk met de Britse prins Andrew flink wat ervaring opdeed met de roddelpers, heeft Mills een en ander aan zichzelf te danken. "Er is altijd een reden voor", zei ze over de persaandacht die Mills krijgt. "Misschien moet je iets aan jezelf veranderen."

Ferguson gaf donderdagavond de aftrap voor haar nieuwe stichting The Sarah Ferguson Foundation. Met deze organisatie wil ze kansarme kinderen helpen en de aandacht vestigen op misstanden die in de media ondervertegenwoordigd zouden zijn. Bij het diner en het concert waren sterren aanwezig als Brandy en LL Cool J. Aretha Franklin en Natasha Bedingfield gaven een optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen