Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Anna Nicole Smith eist deel van erfenis

Shownieuws

Mark Hatten, een ex-vriend van Anna Nicole Smith, eist een deel van de erfenis van de overleden blondine. De man zit momenteel een celstraf uit van zes jaar.

(Novum/AP) - Mark Hatten, een ex-vriend van Anna Nicole Smith, eist een deel van de erfenis van de overleden blondine. De man, die momenteel een celstraf uitzit van zes jaar, heeft een claim ingediend bij de rechtbank in Los Angeles.

Hatten, die in 2000 een korte relatie had met de voormalige playmate, ging niet al te zachtzinnig om met zijn toenmalige vriendin. De man zit achter tralies omdat hij Smith met een mes zou hebben bedreigd. Ook zou hij een buurman van de rondborstige socialite hebben belaagd.

De erfenis waarop Hatten aanspraak maakt, bedraagt mogelijk vele miljoenen. Smith, die begin dit jaar overleed aan een overdosis medicijnen, trouwde in 1994 met de 89-jarige olietycoon J. Howard Marshall II. Toen hij een jaar later overleed, raakte het model met zijn familie verwikkeld in een slepende rechtszaak over de erfenis, die naar schatting 345 miljoen euro bedraagt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen