Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah lyrisch over Esmée Denters

Shownieuws

Oprah Winfrey is vol lof over de Nederlandse zangeres Esmée Denters. "Ze is een schat", jubelt de talkshowpresentatrice in een filmpje op haar YouTube-kanaal.

Oprah Winfrey is lyrisch over de Nederlandse zangeres Esmée Denters. "Ze is een schat", jubelt de talkshowpresentatrice in een filmpje op haar nieuwe YouTube-kanaal. "Ik ben zo blij voor haar. Ze is 19 jaar en een heel beroemd persoon die een fantastische kans heeft gekregen op een langdurige carrière in de muziekindustrie."

Denters, die dit jaar wereldberoemd werd door haar filmpjes op YouTube, was te gast in een aflevering van The Oprah Winfrey Show, die geheel was gewijd aan de videowebsite. Voor de show waren meerdere YouTube-helden uitgenodigd, onder wie zanger Paul Potts en de skateboardende buldog Tyson. Ook de oprichters van de website, Chad Hurley en Steve Chen, waren in de show te gast.

Winfrey, die onlangs begon aan het 22e seizoen van haar talkshow, opende donderdag haar eigen YouTube-kanaal. Daarop komen onder meer backstagebeelden te staan en door kijkers ingezonden filmpjes. Het is nog niet bekend wanneer de speciale aflevering over YouTube wordt uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen