Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney rijdt opnieuw over voet

Shownieuws

'Oops, I did it again', moet Britney gedacht hebben toen ze weer over iemands voet reed. Dit keer niet die van een paparazzo, maar van een agent.

'Oops, I did it again'. Dat moet Britney Spears gedacht hebben toen ze vorige week opnieuw over iemands voet reed. Dit keer was het niet een paparazzo die werd overreden, maar een politieagent.

"Een agent probeerde fotografen weg te houden toen haar voet werd overreden", wordt een politiewoordvoerder geciteerd door het Amerikaanse tijdschrift People.

De gewonde agent zal geen juridische stappen ondernemen. "Deze zaak is gesloten", zei de woordvoerder. "Het lijkt erop dat het een ongelukje was." Hoe het gaat met de voet van het slachtoffer, kon de woordvoerder niet zeggen.

Het ongeval gebeurde toen Spears vorige week vrijdag met haar witte Mercedes wilde wegrijden bij de rechtbank in Los Angeles. Daar vond die dag een zitting plaats van de voogdijzaak waarin Spears en haar ex-man Kevin Federline zijn verwikkeld.

Het is de tweede keer in korte tijd dat het zorgenkindje van de Amerikaanse showbizz niet goed keek waar ze rijdt. Vorige maand werd ze ervan beschuldigd over de voet van een opdringerige paparazzo te zijn gereden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen