Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon ligt voor Pampus

Shownieuws

Gordon lag vrijdagochtend zowel letterlijk als figuurlijk voor Pampus. De zanger moest met zijn watervliegtuigje een landing maken op het water bij Muiden.

Gordon lag vrijdagochtend zowel letterlijk als figuurlijk voor Pampus. De zanger moest met zijn watervliegtuigje een onverwachte landing maken op het water bij Muiden. De zanger was daar eerder die ochtend opgestegen om een vlucht te maken over Nederland. Daarmee wilde hij zijn nieuwe programma bij Radio 538, Gordon On Air, promoten.

Vanaf Muiden zou de 39-jarige krullenbol naar Schiphol vliegen, waar een groot aantal journalisten en fotografen op hem wachtte. Door laaghangende mist kreeg het kleine toestel geen toestemming om te landen en moest terugkeren naar Muiden. Vanaf daar reed Gordon naar Schiphol, waar in een hangar alsnog een persconferentie plaatsvond.

De zanger, die bij 538 elke zaterdag te horen zal zijn, maakte zijn entree in ouderwetse pilotengear. Met een pilotenjack aan en een grote zonnebril op zijn neus, stapte hij de hangar op Schiphol-Oost binnen, waarin een verlichte landingsbaan was nagemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen